8

Από Ρεμί, 11 Ιανουάριος, 2023

Μια συνταγή που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Ηπειρώτικη κρεατόπιτα με κατσικάκι και αγκινάρες. Πλούσια σε υλικά και γεύση. Σερβίρετε την ως συνοδευτικό στο τραπέζι σας. Απλά μοναδική!

Από Ρεμί, 11 Ιανουάριος, 2023

Τα πομοντόρια (ή αλλιώς χρυσά μήλα) είναι σφιχτές ντοματούλες σε σχήμα αβγού που έχουν λίγα ζουμιά, πολλή ψίχα και χοντρή φλούδα. Αυτή η συνταγή είναι για πεντανό-στιμες γεμιστές ντομάτες με αρωματικά. Ότι πρέπει για συνοδευτικό στο τραπέζι σας. Δοκιμάστε τες και καταπλήξτε τους πάντες!

Από Ρεμί, 5 Ιανουάριος, 2023

Βαρεθήκατε να φτιάχνετε τις ίδιες σαλάτες συνεχώς; Σας έχουμε τη λύση. Γερμανική σαλάτα με μορταδέλα. Φτιάχνεται εύκολα, γρήγορα και προσφέρει μοναδική γεύση. Σερβίρετε την στο οικογενειακό τραπέζι και θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Από Ρεμί, 4 Ιανουάριος, 2023

Μια καταπληκτική συνταγή που θα τους ξετρελάνει όλους. Εύκολη μανιταρόπιτα με σφολιάτα. Τρώγεται κάθε ώρα της ημέρας και είναι τόσο χορταστική που μπορείτε να την απολαύσετε ως κύριο γεύμα! Αν αφαιρεθεί το ζαμπόν και για γαλακτοκομικά προϊόντα είναι ότι πρέπει και για χορτοφάγους!

Από Ρεμί, 3 Ιανουάριος, 2023

Αν αναζητάτε ένα λαχταριστό και ελαφρύ γεύμα σας έχουμε τη λύση. Γεμιστά μανιτάρια, η συνταγή από τη Γαλλία. Εύκολη συνταγή ιδανική για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 31 Δεκέμβριος, 2022

Η συνταγή για ένα γλυκό που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ένα γαλακτομπούρεκο όπως ακριβώς το φτιάχνουν στις Σέρρες. Αφράτο και πεντανόστιμο. Αν το φτιάξετε μια φορά, θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Από Ρεμί, 17 Νοέμβριος, 2022

Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!

Από Ρεμί, 13 Οκτώβριος, 2022

Μια ξεχωριστή συνταγή, ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι. Χοιρινό μοραΐτικο, σκέτη απόλαυση! Ζουμερό και πεντανόστιμο. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Οι νέες συνταγές μας