Μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα

Συνταγή από mama-katerina | Ενημερώθηκε στις 07/01/2022

Θέλετε να φτιάξετε μοσχάρι στιφάδο να γλείφουν όλα τα δάχτυλά τους; Δείτε εδώ μια εύκολη συνταγή για πολύ γευστικό στιφάδο.

Αρχικά, καθαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια και κόβουμε το κρέας σε κομματάκια.  

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια χύτρα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 15 λεπτά. Αν δεν έχουμε χύτρα, χρησιμοποιούμε κατσαρόλα για λίγο περισσότερο χρόνο.

Μετά, αδειάζουμε όλα τα υλικά σε μια πήλινη γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου δυομιση ώρες.

Το μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα είναι έτοιμο! Καλή μας όρεξη!

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.3 (53 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας