Μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα

Υλικά συνταγής

Θέλετε να φτιάξετε μοσχάρι στιφάδο να γλείφουν όλα τα δάχτυλά τουςς; Δείτε εδώ μια εύκολη συνταγή για πολύ γευστικό στιφάδο.

Καταρχήν, καθαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια και κόβουμε το κρέας σε κομματάκια.  

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια χύτρα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 15 λεπτά. Αν δεν έχουμε χύτρα, χρησιμοποιούμε κατσαρόλα για λίγο περισσότερο χρόνο.

Μετά, αδειάζουμε όλα τα υλικά σε μια πήλινη γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου δυομιση ώρες.

Το μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα είναι έτοιμο! Καλή μας όρεξη!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 3.9 (Ψήφοι: 9)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 

Δείτε ακόμα

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: