Μοσχαρίσια ρολά

Υλικά συνταγής

Χτυπάμε το κρέας με το σφυρί του κρέατος να τις κάνουμε όσο ποιο λεπτές μπορούμε.

Ζεσταίνουμε το μισό βούτυρο στο τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας Μ Ο Ν Ο από την μια μερία.

Τα βάζουμε σε ένα πιάτο.

Βάζουμε τα τυρία σε ένα μπόλ και τον άνιθο και τα λίωνουμε με ένα πηρούνι, αλείφουμε την άψητη μερια του κρέατος τα τυλίγουμε και τα αλατοπιπερώνουμε.

Χτυπάμε τα αυγά, βάζουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι και σε ένα άλλο την φρυγανία. Περνάμε τα ρολάκια πρώτα απο το αλεύρι, μετά το αυγό και τέλος την φρυγανία τα τηγανίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο από όλες τις μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.

Τα βγάζουμε και τα βάζουμε πάνω σε ρολλό κουζίνας, τα σερβίρουμε ζεστα.

Τα μοσχαρίσια ρολα είναι τέλειο μεζεδάκι....

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.4 (Ψήφοι: 9)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: