Μοσχαρίσια ρολά

Συνταγή από ALEXANDRA | Ενημερώθηκε στις 07/01/2022

Τα μοσχαρίσια ρολά γεμιστά με τυράκια και παναρισμένα με αλεύρι, αυγό και φρυγανιά είναι τέλειο μεζεδάκι. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και θα με θυμηθείτε!

Χτυπάμε το κρέας με το σφυρί του κρέατος να τις κάνουμε όσο ποιο λεπτές μπορούμε.

Ζεσταίνουμε το μισό βούτυρο στο τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας Μ Ο Ν Ο από τη μια μεριά.

Τα βάζουμε σε ένα πιάτο.

Βάζουμε τα τυριά σε ένα μπολ και τον άνηθο και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι, αλείφουμε την άψητη μεριά του κρέατος τα τυλίγουμε και τα αλατοπιπερώνουμε.

Χτυπάμε τα αυγά, βάζουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι και σε ένα άλλο τη φρυγανιά. Περνάμε τα ρολάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά το αυγό και τέλος τη φρυγανιά τα τηγανίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο από όλες τις μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.

Τα βγάζουμε και τα βάζουμε πάνω σε ρολό κουζίνας,  τα σερβίρουμε ζεστά.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.5 (30 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Κατηγορία συνταγής
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας