Μους Σοκολάτας

Υλικά συνταγής

Το μους σοκολάτας είναι ένα εκπληκτικό επιδόρπιο, σχετικά ελαφρύ και πολύ εύκολο να το φτιάξουμε.

Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και αφού την κατεβάσουμε απο το αυτό προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια. Προσοχή! θα πρέπει το βούτυρο να βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Ανακατεύουμε τα δύο αυτά υλικά πολύ καλά.

Αδειάζουμε το μίγμα στα χτυπημένα αυγά με την ζάχαρη και ανακατεύουμε με προσοχή απο πάνω προς τα κάτω ώστε να μην μας καθίσει το μίγμα και χάσει τον όγκο του.

Τοποθετούμε το μους σοκολάτας σε ποτήρια ή μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Τα βγάζουμε απο το ψυγείο αμέσως πρίν σερβίρουμε.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: