Μπισκότα κανέλας απο τη Νορβηγία

Υλικά συνταγής

Καταπληκτικά μπισκοτάκια με κανέλα απο την Νορβηγία.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Turid που μας έδωσε αυτην την συνταγή.

Καταρχήν, βγάζουμε το βούτυρο απο το ψυγείο και και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δωματίου.

Στο μπολ του μίξερ ανακατεύουμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Συνεχίζουμε προσθέτοντας σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο.

Μόλις το μίγμα μας "πάρει" όλο το αλεύρι, πλάθουμε μικρά ρολλάκια σε πάχος όσο ένα δάχτυλο.

Σε μια πιατέλα ανακατεύουμε και απλώνουμε ζάχαρη με κανέλα.

Κυλάμε τα ρολάκια ωστε να καλυφθούν απο την κανέλα και την ζάχαρη και κόβουμε την ζύμη σε ότι μέγεθος θέλουμε. Εναλλακτικά πλάθουμε ότι σχεδιάκι θέλουμε και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.

Απλώνουμε τα μπισκοτάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε στην μεσαία σχάρα του φούρνου στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά

Τα μπισκοτάκια κανέλας απο την εκπληκτική Νορβηγία είναι έτοιμα!

Διατηρούνται σε κουτί για μπισκότα.

Καλή επιτυχία!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 

Σχόλια

Kalhspera. Shmera eftiaxa thn syntagh me ta biskotakia apo norvhgia. Einai KATAPLHKTIKA!!!!!!!!!!!!!!!!