Υλικά Συνταγής
Αυτή είναι μια απλή αλλά σούπερ συνταγή για ντιπ με πιπεριές. Σε ένα μπουφέ, μπορούμε να έχουμε το ντιπ μαζί με κριτσινάκια. Στο τραπέζι, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν ορεκτικό με το ψωμάκι μας. Διαφορετικά, μπορούμε να το περιχύσουμε σε τηγανητές πατάτες. Όπως και να' χει είναι μούρλια!
Στο μπλέντερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι, την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά και το χυμό του λεμονιού.
Όταν δούμε ότι το μείγμα μας έχει γίνει ομοιόμορφο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα για να γλυκίσει.
Το ντιπ με κόκκινη πιπεριά είναι έτοιμο!
Για να το σερβίρουμε, το βάζουμε σε μικρά μπωλάκια και το διακοσμούμε είτε με ψιλοκομμμένη πιπεριά είτε πασπαλίζοντας με πιπέρι διάφορων χρωμάτων! Ταιριάζει τέλεια με σπιτικά πατατάκια!