Ομελέτα με ζαμπόν

Υλικά συνταγής

Η συνταγή αυτή είναι πολύ απλή.

Σε ένα βαθύ μπολ σπάμε και χτυπάμε τα αυγά (προσοχή στα τσόφλια :)) μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.

Σε ένα πιάτο, κόβουμε τις φέτες του ζαμπόν σε κομματάκια. Βάζουμε το ζαμπόν και το γάλα στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, και μόλις κάψει ρίχνουμε και το μείγμα της ομελέτες.

Τηγανίζουμε μέχρι η ομελέτα μας να αποκτήσει χρώμα - λογικά 5-10 λεπτά. Αν μπορούμε, αναποδογυρίζουμε όλη την ομελέτα μαζί, διαφορετικά κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί κι από τις δύο πλευρές.

Η ομελέτα μας είναι έτοιμη. Προσθέτουμε λίγο δυόσμο για μυρωδιά και μπόλικη φετούλα και καλή μας όρεξη!!


Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: 

Δείτε ακόμα

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: