Ριγανάδα

Υλικά συνταγής

Η ριγανάδα είναι μια απλή συνταγή για ορεκτικό αλλά και για να φάτε σε περίοδο δίαιτας ή νηστείας. Δείτε πόσο εύκολη είναι.

Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.

Παρόμοια, κόβουμε το τυρί σε πολύ μικρά κομμματάκια (δείτε την φωτογραφία).

Στη συνέχεια, τα ανακατεύουμε με τα κομματάκια της ντομάτας και προσθέτουμε στο μείγμα το αλάτι, την ρίγανη, και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μεγάλο πιάτο και τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο.

Τέλος, απλώνουμε το μείγμα ντομάτας-τυριού πάνω στις φέτες του ψωμιού και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Η ριγανάδα μας είναι έτοιμη! Καλή μας όρεξη!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.5 (Ψήφοι: 6)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: 


Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: