Υλικά Συνταγής
Μια πολύ απλή συνταγή για σάλτσα σοκολάτας για να τη βάλετε στα γλυκά σας!
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε το νερό και λίγο αλάτι στην άκρη του κουταλιού.
Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει μία σάλτσα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμα νερό για να την αραιώσουμε.
Η σάλτσα είναι έτοιμη! Μπορούμε είτε να τη χρησιμοποιήσουμε αμέσως είτε να τη φυλάξουμε στο ψυγείο αφού όμως κρυώσει.
Για να τη χρησιμοποιήσουμε από το ψυγείο τη ζεσταίνουμε ελαφρά.
Τη χρησιμοποιούμε στο σερβίρισμα γλυκών για να διακοσμήσουμε το πιάτο ή για να στολίσουμε τα γλυκά.