Ταρτάρ σολωμού, θα σας ξετρελάνει

Συνταγή από Ρεμί | Ενημερώθηκε στις 27/07/2023

Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Εύκολο ταρτάρ σολωμού. Υγιεινό και πεντανόστιμο. Δοκιμάστε το!

Υλικά συνταγής

  • 2 κ.γλ. chives, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
  • 3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 10 σταγόνες Tabasco sauce
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολωμού
  • Μισή κούπα μαγιονέζα με λάιμ

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά ξεπλένουμε και καθαρίζουμε το φιλέτο σολωμού από την πέτσα.

Στη συνέχεια το βάζουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη να παγώσει, ώστε να κόβεται ευκολότερα σε κομματάκια.

Έπειτα ψιλοκόβουμε σε κυβάκια 1 εκατοστού και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο καθαρό μπολ.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 κούπα μαγιονέζα και ανακατεύουμε απαλά.

Φυλάμε το μείγμα στο ψυγείο (διατηρείται μόνο για 24 ώρες).

Το ταρτάρ σολωμού είναι έτοιμο.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Σερβίρουμε κουταλάκια από το ταρτάρ επάνω σε φετάκια μπαγκέτας φρυγανισμένα γαρνίροντάς τα με λίγο μαϊντανό ή άνηθο ή επάνω σε φετάκια από μαύρο ψωμί, γαρνίροντας με λίγο μπρίκ.
  • Για ευκολία αντικαθιστούμε τη σπιτική μαγιονέζα με μία κούπα έτοιμη μαγιονέζα.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 5 (2 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας