Τονοσαλάτα

Από eleni, 10 Νοέμβριος, 2009
Μερίδες

Η τονοσαλάτα είναι μια διαιτητική σαλατούλα, που φτιάχνετε πολύ εύκολα και μπορεί να σερβιριστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Για να φτιάξουμε την τονοσαλάτα ακολουθούμε την εξής διαδικασία.

Πλένουμε καλά το μαρούλι με νερό και ξύδι. Το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει.

Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ ψιλοκόβουμε το μαρούλι.

Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό ή το λάδι(ανάλογα την κονσέρβα που έχουμε αγοράσει) και το προσθέτουμε στο μπολ.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, την ντομάτα και το αγγούρι και τα βάζουμε στο μπολ.

Στο τέλος ρίχνουμε τις ελιές και τη μαγιονέζα.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και η τονοσαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.9 (33 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Κατηγορία συνταγής

Οι νέες συνταγές μας