Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Τρούφες, με σοκολατένια γεύση!
Μπαμπάς με ρούμι, η κλασική συνταγή!
Μπισκότα αλμυρά ούζου
Σπετσοφάι διαφορετικό, με χταπόδι!
Κρέμα σοκολάτας με γκραν-μαρνιέ, υπέροχο και ελαφρύ γλυκό
Μους σοκολάτας με κουαντρό, η αγαπημένη συνταγή!
Προσούτο ρολό, γεμιστό με μοτσαρέλα και λαχανικά
Κρασομεζές Κύπρου, σκέτη νοστιμιά!
Μαλαθρόπιτες Χίου, ο καλύτερος μεζές!