Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
150 γρ. ζάχαρη άχνη
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Σουφλέ αλλαντικών της τεμπέλας, απλά πεντανόστιμο!
Το τέλειο κουρκούτι για τηγανιτό μπακαλιάρο και τα μυστικά του
Γαλοπούλα ψητή, γεμιστή με τυρί, μπέικον και πιπεριές, ζουμερότατη!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μιλφέιγ με κρέμα πατισερί, ανεπανάληπτη γεύση!
Κέικ σοκολάτας με μπανάνα
Ζελέ με γιαούρτι, καλοκαιρινό γλύκισμα
Μπιφτέκια στον ατμό
Χοιρινό με σέλινο, η συνταγή της μαμάς Κατερίνας