Η πάστα ελιάς συνοδεύει κάθε τραπέζι σαν ορεκτικό. Σερβίρεται σκέτο και συνοδεύεται απο ψωμάκι, κριτσίνια, κρακεράκια κτλ.
4 κουταλιές της σούπας μαυροδάφνη
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Φανουρόπιτα: Τι συμβολίζει, πότε και γιατί τη φτιάχνουμε
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Τραχανάς σούπα με φέτα
Πατατοκεφτέδες, γρήγοροι και νόστιμοι!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!