Πάστα ελιάς

Υλικά συνταγής

Η πάστα ελιάς συνοδεύει κάθε τραπέζι σαν ορεκτικό. Σερβίρεται σκέτο και συνοδεύεται απο ψωμάκι, κριτσίνια, κρακεράκια κτλ.

Είναι πάρα πολύ εύκολο!!!

Καταρχήν, αφαιρούμε όλα τα κουκούτσια απο τις ελιές... Επιπλέον στραγγίζουμε την κάπαρη απο το νερό της.

Στο μπόλ του μίξερ, βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για πολύ λίγο μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Η πάστα ελιάς σερβίρεται σε πολύ μικρά μπολάκια συνοδευόμενη απο οποιοδήποτε είδος ψωμιού ή κριτσινιού.

Για να διατηρηθεί την φυλάμε σε γυάλινα βαζάκια προσθέτοντας πάνω πάνω λίγο ελαιόλαδο.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 7)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 
Διαδώστε: