Η μηλόπιτα είναι ένα κλασικό και τίμιο γλυκάκι που μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα με την παρακάτω συνταγή. Τα βασικά υλικά της συνταγής είναι πράγματα που έχουμε συνήθως στο σπίτι.
ξύσμα απο ένα λεμόνι
Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
Για το κεικ με ξηρούς καρπούς μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε: καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους και ακόμα και φρούτα.
Η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα φτιάχνεται είτε σκέτη είτε με ξηρούς καρπούς.
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Κρεμμυδοκαγιανάς, η πιο νόστιμη στραπατσάδα που έχετε δοκιμάσει
Χοιρινό στη γάστρα με πατάτες, γιορτινό λουκούμι!
Κολοκυθοκεφτέδες, στο πι και φι!
Γλυκό του κουταλιού καρότο με κεχριμπαρένιο χρώμα!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Σπιτική κομπόστα μανταρίνι
Μπισκότα αλμυρά ούζου