Υλικά Συνταγής
Μια χορταστική συνταγή που θα αγαπήσετε. Νόστιμα φιλέτα γαλοπούλας με κατσικίσιο τυρί και πιπεριές. Φτιάξτε αυτό το πιάτο και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Έχουν μοναδική γεύση. Η συνταγή είναι για 16 δεματάκια.
Υλικά συνταγής
- 2 φιλέτα γαλοπούλας (από το στήθος)
- 2 πιπεριές, πράσινες
- 200 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε μπαστουνάκια
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 6-7 φετάκια μπέικον
- 2 κ.σ. κρασί, λευκό
- Λίγο βούτυρο
- 1 σκ. σκόρδο, λιωμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι καγιέν
- Ελάχιστο κάρυ
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο ταψάκι.
Πασπαλίζουμε κάθε φιλέτο γαλοπούλας με αλάτι, πιπέρι και λίγο κάρυ.
Στη συνέχεια, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες.
Τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε φιλέτου μικρές φέτες μπέικον, μπαστουνάκια από κατσικίσιο τυρί και λωρίδες πιπεριάς.
Τα τυλίγουμε προσεκτικά, σε ρολά.
Συγκρατούμε κάθε ρολό με σπάγκο.
Έπειτα, τοποθετούμε τα ρολά σε ένα ταψάκι, το ένα δίπλα στο άλλο και τα περιχύνουμε με το κρασί και την κρέμα γάλακτος.
Κατόπιν, τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο.
Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου, για 1 ώρα.
Τέλος, κόβουμε τα ρολά σε φέτες πάχους 2 εκατοστών και σερβίρουμε.
Τα φιλέτα γαλοπούλας με κατσικίσιο τυρί και πιπεριές είναι έτοιμα.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Συνοδεύουμε τα φιλέτα γαλοπούλας με ρύζι.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πράσινες ή κόκκινες πιπεριές.
Σχετικές συνταγές
- Φιλέτο Γαλοπούλας με Σάλτσα Ροκφόρ, μούρλια!
- Νόστιμο μπουρέκι γαλοπούλας με ρύζι
- Πατούδο Νάξου, η τέλεια γεμιστή γαλοπούλα
- Γέμιση γαλοπούλας, συνταγή για να γλείφεις τα δάχτυλά σου