φύλλο σφολιάτας

Από Ρεμί, 26 Φεβ 2024

Μια συνταγή, που αν τη φτιάξετε θα εισπράξετε πολλά συγχαρητήρια. Ψαρονέφρι Wellington σε σφολιάτα, του ονείρου! Η συνταγή προερχόταν αρχικά από τη Γαλλία και ήταν για αιώνες γνωστή με το όνομα filet de bœuf en croûte. Οι Βρετανοί την προτιμούσαν ιδιαίτερα και την μετονόμασαν σε φιλέτο Γουέλινγκτον, για να θυμίζουν εμμέσως ποιος νίκησε στο Βατερλώ. Ένα πιάτο πεντανόστιμο, σχετικά εύκολο και εντυπωσιακό. Ιδανικό για τα γιορτινά τραπέζια και όχι μόνο. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!

Από Ρεμί, 9 Ιαν 2023

Η Tart Tatin είναι μια γαλλική τάρτα παγκοσμίου φήμης, που λέγεται ότι φτιάχτηκε «κατά λάθος» τη δεκαετία του 1880 στο ξενοδοχείο Tatin, λίγα χιλιόμετρα νότια του Παρισιού. Παραδοσιακά, η τάρτα αυτή γίνεται με μήλα, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε και άλλους συνδυασμούς φρούτων όπως αχλάδια που είναι και η συγκεκριμένη συνταγή ή ροδάκινα. Δεν υπάρχει καλύτερο γλυκό!

Από Ρεμί, 23 Μάιος 2022

Μια νόστιμη επιλογή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Απολαυστικά σφολιατίνια με φιλέτο μοσχάρι. Ιδανικά για καλέσματα και γιορτινά τραπέζια. Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε!

Από Ρεμί, 25 Ιουν 2021

Μια συνταγή που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο. Νόστιμη κοτόπιτα με ροκφόρ. Ένα υπέροχο ορεκτικό που θα λατρέψουν όλοι. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!

Οι νέες συνταγές μας