Κρόκος Κοζάνης

Από eleni, 5 Μαρ 2011

Πως το χρησιμοποιούμε; Η χρήση του σαφράν πρέπει να γίνεται με μέτρο. Συνήθως αρκούν 4-5 ίνες ώστε να μας δώσουν τη χαρακτηριστική μοναδική γεύση του σαφραν στα φαγητά μας ή στα γλυκά μας. Αν βάλετε περισσότερο, κινδυνεύει το φαγητό ή το γλυκό σας να μοιάζει με betadin! Κάπου είχα διαβάσει ότι το σαφράν σε μεγάλες δόσεις μπορεί να είναι θανατηφόρο. Γι'αυτό το χρησιμοποιούμε πάντα με μέτρο.

Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας