Λεμόνι

Από Ρεμί, 17 Δεκέμβριος, 2020

Οι γιορτές κοντοζυγώνουν και σίγουρα το τραπέζι σας δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει γαλοπούλα. Αυτή εδώ η συνταγή είναι για τραγανή και πεντανόστιμη γαλοπούλα ψητή στο φούρνο με πατάτες, χωρίς γέμιση όμως. Θα αρέσει σε όλους. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 12 Δεκέμβριος, 2020

Μια εύκολη συνταγή που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, κατά την περίοδο των εορτών αλλά και για κυριακάτικο τραπέζι. Πεντανόστιμο αρνάκι ψητό με πατάτες, σιγοψημένο, να τρως και να λιώνει στο στόμα. Και είναι ένα από τα πιο ωραία Χριστουγεννιάτικα γεύματα. Θα τους ξετρελάνετε όλους. Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!

Από Ρεμί, 31 Ιούλιος, 2020

Τι καλύτερο από το να φτιάξετε μόνοι σας μια ωραία σπιτική μαρμελάδα; Προμηθευτείτε φράουλες και φτιάξτε αυτή την υπέροχη συνταγή. Αλείψτε την μαρμελάδα πάνω στο ψωμάκι σας και απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό.

Από Ρεμί, 20 Μάιος, 2020

Μια μαγική συνταγή με όλες τις γεύσεις. Απολαυστικό φρικασέ θαλασσινών με αγριόχορτα. Μπορείτε να το απολαύστε κάθε εποχή του χρόνου. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε αν αγαπάτε τις γεύσεις της θάλασσας.

Από Μαρακι, 12 Φεβρουάριος, 2020

Μιας και ο χειμώνας συνεχίζει να είναι βαρύς, τι πιο ιδανικό λοιπόν, από μια συνταγή για ρεβιθόσουπα (ή ρεβυθόσουπα, αν προτιμάτε)! Ένα εύκολο, άλλα και χορταστικό ταυτόχρονα πιάτο, που θα μας κρατήσει ζεστούς και θα μας προσφέρει τις κατάλληλες βιταμίνες που χρειαζόμαστε, αυτήν τη δύσκολη περίοδο του χειμώνα.

Από Ρεμί, 20 Δεκέμβριος, 2019

Ψάχνετε μια εύκολη συνταγή, με μυρωδιές από την θάλασσα; Σας έχουμε την λύση. Λαχταριστές σαρδέλες στο τηγάνι, ο κατάλληλος μεζές για να σας ανοίξει την όρεξη. Ετοιμες να τις απολαύσετε μαζί με το ουζάκι σας σε πολύ λίγα λεπτά. Και εδώ θα δούμε δύο διαφορετικούς τρόπους για να τις ετοιμάσετε.

Από ALEXANDRA, 16 Δεκέμβριος, 2019

Η βινεγκρέτ είναι μια σάλτσα για ντρέσινγκ με γαλλική προέλευση και φινέτσα που παρασκευάζεται με ανάμειξη ελαιόλαδου με κάποιο όξινο υγρό, όπως το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού. Υπάρχουν όμως πολλές παραλλαγές, όπως θα δούμε, καθώς μπορούμε να βελτιώσουμε το μείγμα με αλάτι, βότανα και μπαχαρικά. Εδώ θα δούμε πως να φτιάξουμε μια γευστικότατη σπιτική βινεγκρέτ καθώς και τις διάφορες παραλλαγές της.

Από Μαρακι, 13 Δεκέμβριος, 2019

Αυτή εδώ είναι η κλασσική και παραδοσιακή συνταγή για μαγειρίτσα, χωρίς παραλλαγές και περιττούς πειραματισμούς. Προορίζεται κυρίως για το Πάσχα, μια και η λέξη «μαγειρίτσα» μας πάει όλους πίσω στα χρόνια των γιαγιάδων μας με τα ωραία πασχαλινά έθιμα. Αλλά η μαγειρίτσα είναι καταπληκτική σούπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Δοκιμάστε την.

Οι νέες συνταγές μας