Υλικά Συνταγής
Αν ψάχνετε μια συνταγή για νόστιμα ζυμαρικά αυτή εδώ σίγουρα θα σας αρέσει. Εύκολα και απολαυστικά τορτελίνια.
Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο τορτελίνια
- Μισή κούπα ελαιόλαδο
- 2 κούπες νερό
- 7 σκ. σκόρδο
- Μαύρες ελιές, σε κομματάκια
- 2 μεγάλες ντομάτες, τριμμένες
- 2 κ.σ. βασιλικό
- Μισή κούπα παρμεζάνα
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τις ελιές, τις ντομάτες, το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το νερό και τα βράζουμε.
Μετά, βάζουμε τα τορτελίνια σ' ένα μπολ και τα καταβρέχουμε ώστε να μαλακώσουν.
Μόλις βράσει η σάλτσα, ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε στο γιουβέτσι.
Βάζουμε το γιουβέτσι στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να μαλακώσουν τα τορτελίνια.
Καλή σας όρεξη!
Συμβουλές
- Για να γίνει η σάλτσα πιο παχύρρευστη και γευστική σιγοβράστε την για 45 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά.
Σχετικές συνταγές