Υλικά Συνταγής
Η φέτα σε φύλλο κρούστας, ψημένη σαν τυρόπιτα και περιχυμένη με μέλι και σουσάμι είναι μια πρωτότυπη συνταγή που αναφέρεται στους περισσότερους καταλόγους εστιατορίων. Ένας καταπληκτικός μεζές και ταυτόχρονα ορεκτικό, που εμφανισιακά μοιάζει με γλυκό, αλλα στην πραγματικότητα είναι αλμυρό έδεσμα.
Η συνταγή είναι πολύ απλή:
Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε 3 κομμάτια και τυλίγουμε κάθε κομμάτι φέτας με το φύλλο, σαν να τυλίγουμε ένα δώρο. Φροντίζουμε τα διπλώματα να είναι απο την κάτω μεριά.
Λαδώνουμε πολύ καλά ένα ταψί και τοποθετούμε τα τρία "πακετάκια". Αλείφουμε το κάθε κομμάτι με λάδι και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια. Τα κομματια θα φουσκώσουν ελαφρά στο ψήσιμο.
Βγάζουμε το ταψί απο τον φούρνο και τοποθετούμε τα κομμάτια φέτας με φύλλο σε μία πιατέλα.
Περιχύνουμε κάθε κομμάτι με μία κουταλιά μέλι και σερβίρουμε.
Καλά, τέλειο! Εγώ τρελαίνομαι