Γιαούρτι με ζελέ πορτοκαλιού, το εύκολο γλυκό!

Υλικά συνταγής

Μια απλή συνταγή για ένα υπέροχο επιδόρπιο. Γιαούρτι με ζελέ πορτοκαλιού. Δροσερό, εύκολο και απολαυστικό. Θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή!

Υλικά συνταγής

  • 400 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
  • 1 ζελέ πορτοκάλι
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι και τη φλούδα, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. λικέρ πορτοκαλιού

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα, ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του, διαλύοντας το πρώτα σ’ ένα ποτήρι νερό, ρίχνοντας κατόπιν το χυμό πορτοκαλιού και συμπληρώνοντας με νερό.

Το αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Ρίχνουμε σ’ ένα μπολ το γιαούρτι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και λικέρ, χτυπώντας το με το σύρμα των αυγών.

Κατόπιν προσθέτουμε το ζελέ κατά μικρές ποσότητες, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα σε 4 μπολ.

Αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο αρκετές ώρες.

Τέλος, βγάζουμε το γλυκό από το ψυγείο και το γαρνίρουμε με φλούδες πορτοκαλιού, κομμένες σαν σπιρτόξυλα λίγο πριν να το σερβίρουμε.

Το γιαούρτι με ζελέ πορτοκαλιού είναι έτοιμο.

Καλή απόλαυση!

Συμβουλές

  • Για έξτρα γεύση, μπορούμε να γαρνίρουμε το γλυκό μας και με φράουλες, κομμένες σε φετάκια.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: