Ελαφριά μους με γιαούρτι και ροδάκινα

Υλικά συνταγής

Η εύκολη συνταγή που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Ελαφριά μους με γιαούρτι και ροδάκινα. Ένα άκρως δροσιστικό γλυκό που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή.

Υλικά συνταγής

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 250 γρ. γιαούρτι, σουρωτό
  • 3–4 ροδάκινα, σε φέτες

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα στο μπλέντερ και το δουλεύουμε για 1 με 2 λεπτά, μέχρι να γίνει αφράτο.

Αμέσως μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα και 1 ροδάκινο ψιλοκομμένο.

Χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

Σερβίρουμε σε ποτήρια της σαμπάνιας τα οποία γεμίζουμε με τη μους στο 1/3 του ποτηριού.

Τέλος, ρίχνουμε μερικά κομματάκια ροδάκινου και συμπληρώνουμε με την υπόλοιπη μους.

Η μους με γιαούρτι και ροδάκινα είναι έτοιμη.

Καλή απόλαυση!

Συμβουλές

  • Για μια ωραία εμφάνιση διακοσμούμε τη μους με ένα φύλλο δυόσμου ή μέντας.

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: