Υλικά Συνταγής
Με αυτή τη συνταγή θα φτιάξουμε ένα καταπληκτικό κέικ με φρούτα.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ενοποιηθούν. Σιγά σιγά προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλι.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο στο μίξερ και χτυπάμε καλά. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέσα σε αυτό τα φρούτα γλασέ.
Λαδώνουμε καλά μια φόρμα για κεικ, την αλευρώνουμε και τοποθετούμε το άψητο μίγμα.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνοστους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Για να δοκιμάσουμε αν το κεικ φρούτων είναι έτοιμο, βυθίζουμε ένα μαχαιράκι στο κέικ και προσέχουμε αυτό να "βγαίνει" καθαρό.
Βγάζουμε το κεικ με φρούτα από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη.
Σερβίρουμε με τον καφέ.