Υλικά Συνταγής
Μία καταπληκτική συνταγή για σπιτική λεμονάδα.
Σε ένα κατσαρολάκι, βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμα 3 λεπτά.
Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Όταν η λεμονάδα κρυώσει, τη βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Για να σερβίρουμε, αραιώνουμε τη λεμονάδα μας με νερό ανάλογα με την προτίμησή μας και προσθέτουμε λίγα παγάκια.