Λεμονάδα

Από mama-katerina, 30 Σεπτέμβριος, 2009
Μερίδες

Μία καταπληκτική συνταγή για σπιτική λεμονάδα.

Σε ένα κατσαρολάκι, βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 5 λεπτά.

Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμα 3 λεπτά.

Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Όταν η λεμονάδα κρυώσει, τη βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι και τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Για να σερβίρουμε, αραιώνουμε τη λεμονάδα μας με νερό ανάλογα με την προτίμησή μας και προσθέτουμε λίγα παγάκια.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.7 (9 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Κατηγορία συνταγής
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας