Υλικά Συνταγής
Ψάχνετε ένα ιδανικό συνοδευτικό για βραδιές με φίλους; Σας έχουμε την καλύτερη λύση. Μοναδικά spare ribs με ουίσκι και μέλι. Είναι πραγματικά πεντανόστιμα. Συνοδέψτε τα με μπυρίτσα, φρέσκες τηγανιτές πατατούλες και απογειώστε τη γεύση!
Υλικά συνταγής
- 1.200 γρ. χοιρινά παϊδάκια
- 70 γρ. light soy sause
- 75 γρ. ουίσκι
- 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. κόλιανδρο, φρέσκο
- 60 γρ. μέλι
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον.
Στη συνέχεια, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Βάζουμε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και κατόπιν τα ψήνουμε στο γκριλ για 8 με 10 λεπτά την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα.
Τόσο απλά και εύκολα τα παϊδάκια μας είναι έτοιμα.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Αντί για ουίσκι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε sake ή dry sherry.
- Για έξτρα γεύση μπορούμε να συνοδέψουμε τα παϊδάκια με μπάρμπεικιου σος.
Άλλες συνταγές
- Αρνίσια παϊδάκια με μπέικον και μοτσαρέλα
- Τα καλύτερα παϊδάκια, μαριναρισμένα σε γιαούρτι και ούζο
- Τα καλύτερα παϊδάκια στον φούρνο, με πατατούλες baby
- Χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα, με πατάτες φούρνου