Μπισκότα μόκας, τα πιο ωραία που έχετε φάει

Υλικά συνταγής
Μπισκότα μόκας, τα πιο ωραία που έχετε φάει

Η συνταγή για τα ωραιότερα μπισκότα που έχετε φάει. Απολαυστικά μπισκότα μόκας. Τραγανά απ’ έξω και μαλακά μέσα. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε. Δεν θα σταματήσετε να τρώτε!

Υλικά συνταγής

  • 2 κ.σ. σκόνη καφέ instant
  • 1 κ.σ. νερό
  • 2 μισή φλ. αλεύρι
  • 25 γρ. κακάο
  • Μισό κ.γλ. μοσχοκάρυδο
  • Μισό κ.γλ. αλάτι
  • 1 φλ. βούτυρο
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γλ. βανίλια

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη καφέ με το νερό για να λιώσει.

Σε μεγαλύτερο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.

Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό και τη βανίλια στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει ελαφρύ και φουσκωτό, για 3 λεπτά.

Έπειτα, προσθέτουμε το λιωμένο καφέ, το μείγμα αλευριού και ανακατεύουμε καλά.

Τέλος, σχηματίζουμε τα μπισκότα ή με πρέσα, ή σε μπαλάκια ή μακρόστενα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 12 λεπτά.

Τα μπισκότα μας, είναι έτοιμα.

Καλή απόλαυση!

Συμβουλές

  • Όταν τα βγάλουμε τα αφήνουμε για λίγο στο ταψάκι και μετά τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα.

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: