Μπισκότα κανέλλας

Υλικά συνταγής

Όλες οι γιαγιάδες φτιάχνουν μπισκότα κανέλλας!

Τα μπισκοτάκια κανέλλας μπορούν να συνοδέψουν τον καφέ μας ή να φαγωθούν σκέτα.

Για να φτιάξουμε τα μπισκοτάκια ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία:

Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη.

Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε το μίγμα για λίγο ακόμα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ, την βανίλια, το αλάτι και το κακάο.

Ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια κανέλας και τα πατάμε απο πάνω για να γίνουν πλατιά.

Τρυπάμε τα μπισκότα σε διάφορα σημεία και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Τα μπισκοτάκια κανέλας αρέσουν και στα παιδιά!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.4 (Ψήφοι: 5)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 

Σχόλια

Εικόνα: dimitris

Εμένα μου αρέσουν και τα μπισκότα πορτοκαλιού!