Πιπεριές γεμιστές με τυρί

Από eleni, 22 Ιανουάριος, 2010

Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές. Φτιάχνονται πολύ εύκολα, όπως θα δείτε, με αυτήν τη συνταγή.

Λιώνουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι, τη ρίγανη και το πιπέρι.

Κόβουμε το πάνω μέρος από τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια.  Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά.

Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε.

Αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να λιώσει το τυρί τους.

Προσέχουμε να μην "αρπάξει" η επιφάνεια.

Οι γεμιστές πιπεριές είναι έτοιμες.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.9 (33 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Κατηγορία συνταγής
Βασικά υλικά

dimitris

πριν από 12 έτη 6 μήνες

Ιδέα: τι θα γίνει αν στη γέμιση προσθέσεις και λίγο μπέικον; Η ακόμα καλύτερα, αν τυλίξεις το μπέικον γύρω από την ψημένη πιπεριά;; ε; Λες να είναι καλό;

Οι νέες συνταγές μας