
Πεντανόστιμο ψωμάκι το οποίο μπορούμε να το φάμε και ζεστό!
Για να φτιάξουμε το ψωμάκι μας αδειάζουμε την μπύρα σε μια λεκανίτσα και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί ένας παχύρευστος χυλός.
Προσθέτουμε το αλάτι, την ζάχαρη και το μισό ελαιόλαδο και ανακατεύουμε άλλο λίγο.
Αλευρώνουμε μια φόρμα για ψωμί ή όποια άλλη φόρμα έχουμε και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 1 ώρα.
Μόλις βγάλουμε το ψωμί απο τον φούρνο το αλείφουμε με το υπόλοιπο λάδι και το αφήνουμε να το απορροφήσει.
Το ψωμί με μπύρα είναι έτοιμο.
Δώσε αστέρια στη συνταγή!:
Σχόλια
Από παραλλαγές πως παμε; Π.χ.
Μπορούμε να βάλουμε μέσα είτε