Τα πιο νόστιμα σνίτσελ με ντομάτα και μοτσαρέλα

Υλικά συνταγής

Η συνταγή που υπόσχεται αξεπέραστη γεύση. Τα πιο νόστιμα σνίτσελ με ντομάτα και μοτσαρέλα. Κάθε μπουκιά και απόλαυση. Δοκιμάστε τα και θα ξετρελάνετε τους πάντες.

Υλικά συνταγής

  • 6 σνίτσελ μικρά, γύρω στα 160 γρ. το καθένα
  • 4–5 φρέσκιες ντομάτες, ώριμες
  • 3 κ.σ. ντοματοχυμό, συμπυκνωμένο
  • Μισό φλ.τσ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Λίγο θυμάρι
  • 150 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε λεπτά φετάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, αφού τα χτυπήσουμε λίγο με ένα σφυράκι να πλατύνουν.

Στην συνέχεια, ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σνίτσελ 6 με 7 λεπτά, από την κάθε πλευρά.

Βγάζουμε τα σνίτσελ από την κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σοτάρουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες (χωρίς υγρά και σπόρους), τον ντοματοχυμό, την κάπαρη, τη ρίγανη και βράζουμε για 20 λεπτά.

Ξαναρίχνουμε στη σάλτσα τα σνίτσελ και βράζουμε για 10 λεπτά.

Τέλος, βάζουμε την μοτσαρέλα, την αφήνουμε να λιώσει και σερβίρουμε αμέσως.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Συνοδεύουμε τα σνίτσελ μας, με πουρέ, ρύζι ή πατάτες.
  • Εάν θέλουμε, αντικαθιστούμε το θυμάρι με ρίγανη.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: