πάπρικα

Από Ρεμί, 1 Μάιος, 2020

Μια συνταγή κατάλληλη για το κυριακάτικο αλλά και το καθημερινό τραπέζι σας. Νόστιμα ραβιόλια με κουαντρό. Διαφορετική και πάνω από όλα γευστική. Με αυτό το πιάτο, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Δοκιμάστε το!

Από stevi, 13 Φεβρουάριος, 2019

Αν θέλετε μια συνταγή για ένα νόστιμο και εύκολο φαγητό, δοκιμάστε αυτό το αυτοσχέδιο σουφλέ που φτιάχνει η γιαγιά Σοφία με μεράκι και φαντασία, και με ό,τι υπάρχει στο σπίτι. Θα σας πάρει τη μύτη γιατί τόσο πολύ μοσχοβολάει και όπως θα διαπιστώσετε είναι πεντανόστιμο! Όπως και να το κάνουμε, οι γιαγιάδες μας ξέρουν απο μαγειρική και μεγαλουργούν στην κουζίνα...

Από stevi, 3 Ιούλιος, 2018

Στην πατρίδα μου, τα Σύβοτα της Θεσπρωτίας, πέρα από τους ανθρώπους συνηθίζουν να παντρεύουν και τις … σαρδέλες! Παράξενο κι όμως αληθινό και κυρίως πεντανόστιμο! Η συνταγή είναι απλή και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη κι αυτούς που δεν πολυαγαπούν το ψάρι. Δε χάνετε, λοιπόν, τίποτα να δοκιμάσετε αυτόν τον «γάμο». Θα τον απολαύσετε!

Από stevi, 2 Ιούλιος, 2018

Όλοι γνωρίζουμε το σπετσοφάι. Μας αρέσει, το λιγουρευόμαστε συχνά, αλλά δεν το πολυπροτιμάμε γιατί είναι φαγητό βαρύ και λιπαρό. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, το να μη στερούμαστε τίποτα δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Κι εμείς εδώ στο supersyntages.gr ξέρουμε τον τρόπο να μαγειρεύουμε πιο ελαφριά ώστε να τρώμε χωρίς –πολλές- τύψεις. Ας δούμε λοιπόν τη συνταγή για σπετσοφάι πιο ελαφρύ αλλά εξίσου νόστιμο.

Από stevi, 28 Ιούνιος, 2018

Το χοιρινό είναι ένα κρέας που μπαίνει στα περισσότερα σπίτια και μαγειρεύεται με ποικίλους τρόπους. Όσο νόστιμα κι αν γίνονται, όμως, ορισμένα φαγητά, η συχνή εμφάνισή τους στο τραπέζι μας τα κάνει βαρετά. Αν θέλετε, λοιπόν, να αλλάξετε λίγο τις γεύσεις σας, σας έχουμε μια συνταγή για χοιρινό που θα την αγαπήσετε, όχι μόνο γιατί είναι εύκολη και γρήγορη αλλά κυρίως νόστιμη και ελαφριά!

Από eleni, 6 Νοέμβριος, 2009

Το χούμους είναι μια παραδοσιακή λιβανέζικη συνταγή για σαλάτα που συνοδεύει το τοπικό ψωμί και υπάρχει σε κάθε λιβανέζικο τραπέζι. Είναι πάρα πολύ εύκολο να το φτιάξουμε και μπορούμε να "παίξουμε" με τις δοσολογίες των υλικών ανάλογα με τα γούστα μας. Θα δούμε μία εκδοχή για την παρασκευή χούμους.

Από eleni, 27 Ιούλιος, 2009

Αυτή είναι μια πολύ καλή συνταγή για σπιτική κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια και άλλα ζυμαρικά. Η σάλτσα έχει τα κλασικά υλικά: Ντοματούλα, κρεμμυδάκι, βασιλικό, λίγο σκόρδο, μπαχαρικά και λίγο κρασάκι και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Οι νέες συνταγές μας