Κάστανα

Από Ρεμί, 13 Ιουν 2023

Η συνταγή για ένα συνοδευτικό που θα απογειώσει το τραπέζι σας. Διαφορετικό ρύζι με κάστανα και συκωτάκια πουλιών. Μπορείτε να το απολαύσετε και ως κυρίως πιάτο. Φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!

Από Ρεμί, 7 Μαρ 2023

Η συνταγή για το πιο πρωτότυπο σνακ. Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά τα πεντανόστιμα, τηγανητά τοστάκια γαρίδας και δεν θα χάσετε. Ότι πρέπει για μια μάζωξη με φίλους! Η συνταγή είναι για 48 κομμάτια.

Από Ρεμί, 6 Φεβ 2023

Η κλασική συνταγή για γέμιση γαλοπούλας. Απλά πεντανόστιμη. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Δοκιμάστε την και καταπλήξτε τους πάντες.

Από Ρεμί, 31 Δεκ 2022

Μια συνταγή που θα κάνει πάταγο στο γιορτινό τραπέζι. Διαφορετική γαλοπούλα γεμιστή με κρέμα γάλακτος. Ζουμερή και πεντανόστιμη. Απόλαυση σε κάθε μπουκιά!

Από Ρεμί, 29 Δεκ 2022

Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε μια διαφορετική γέμιση για τη γαλοπούλα σας; Με ξινόμηλα και κάστανα φτιάχνετε εύκολα μια νόστιμη και γλυκιά γέμιση. Η συνταγή αυτή φτάνει για γαλοπούλα γύρω στα 4 κιλά. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 28 Δεκ 2022

Μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε και να σερβίρετε στους καλεσμένους σας τις γιορτές. Νόστιμη γαλοπούλα με κάστανα, όπως την φτιάχνουν στην Αμερική. Γευστική και εύκολη στην εκτέλεση. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 23 Δεκ 2022

Η συνταγή που θα απογειώσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Η υπέροχη, γιορτινή γαλοπούλα με ξινόμηλα θα κάνει σίγουρα τη διαφορά. Ζουμερή και πεντανόστιμη. Δοκιμάστε την πάση θυσία!

Από Ρεμί, 3 Μαρ 2021

Η συνταγή για ένα μοναδικό γλύκισμα. Εύκολα τρουφάκια με κάστανο. Απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Σίγουρα δεν θα μείνετε στο ένα! Φτιάξτε τα και θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι σας.

Από Ρεμί, 31 Δεκ 2020

Η συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Το πιο ζουμερό γεμιστό κοτόπουλο. Πεντανόστιμο, καλοψημένο και μυρωδάτο. Ότι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι. Δοκιμάστε το!

Από Ρεμί, 17 Νοε 2020

Μια συνταγή κατάλληλη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και όχι μόνο. Σούπα βελουτέ με κάστανο. Βελούδινη υφή και με αρώματα που συγκλονίζουν. Και γεύση που θα σας κάνει να παραμιλάτε!

Οι νέες συνταγές μας