Νερό

Από Ρεμί, 23 Δεκέμβριος, 2022

Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.

Από Ρεμί, 29 Αύγουστος, 2021

Μια υπέροχη συνταγή για όσους έχουν μεράκι και όρεξη. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σπιτικό και αφράτο χωριάτικο ψωμάκι και δεν θα χάσετε. Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι σας. Απολαύστε το κάθε στιγμή!

Από Ρεμί, 22 Οκτώβριος, 2020

Μια χρήσιμη συνταγή για τις παρασκευές σας. Βασική ζύμη για τάρτες γλυκές η αλμυρές. Φτιάξτε την, προσθέστε την γέμιση που θέλετε και η απόλαυση θα έρθει στο λεπτό! Η συνταγή είναι για μια βάση τάρτας διαμέτρου 28 έως 32 εκατοστών.

Από Ρεμί, 1 Σεπτέμβριος, 2020

Ένα είδος πουρέ που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα. Απολαυστική σάλτσα μήλου. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό, καρύκευμα ακόμα και ως γλύκισμα. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 7 Μάιος, 2020

Φτιάξτε με τα χεράκια σας μια συνταγή για ένα μοναδικό ρόφημα. Σπιτική πορτοκαλάδα με άρωμα Χίου! Απολαύστε την κάθε ώρα της ημέρας. Ζεστή η κρύα είναι το ίδιο γευστική.

Από Ρεμί, 9 Απρίλιος, 2020

Μια παραδοσιακή συνταγή της Μεσσηνίας αλλά και της Μάνης. Τα λένε «λαλάγγια», και ουσιαστικά είναι λαδοκούλουρα που τηγανίζονται μέσα σε άφθονο ελαιόλαδο και μένουν για καιρό τραγανά και πεντανόστιμα. Δοκιμάστε τα.

Από Ρεμί, 12 Μάρτιος, 2020

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να φτιάχνει κανείς γλυκά με τα χεράκια του; Μια συνταγή που σίγουρα θα εκτιμήσετε πολύ. Η ωραιότερη σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι. Αλείψτε την πάνω στο φρέσκο ψωμάκι σας και απολαύστε το καλύτερο πρωινό.

Από Ρεμί, 18 Δεκέμβριος, 2019

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Πεντανόστιμος χαλβάς λεμονιού. Ιδιαίτερα αγαπητός, σε κάθε ελληνικό τραπέζι.

Από Ρεμί, 10 Δεκέμβριος, 2019

Μια πεντανόστιμη συνταγή για ψωμί με γέμιση. Τα χωριάτικα και αφράτα καρβέλια θα σας ανοίξουν την όρεξη. Απολαυστικά και άκρως γευστικά.

Οι νέες συνταγές μας