Αυγά βραστά γεμιστά με ζαμπόν

Υλικά συνταγής

Μια νόστιμη συνταγή για έναν εξαιρετικό ορεκτικό. Αυγά βραστά γεμιστά με ζαμπόν. Πρόκειται για έναν νόστιμο μεζέ, με υπέροχη γεύση. Θα εντυπωσιάσετε τους πάντες!

Υλικά συνταγής

  • 2 αυγά, βραστά
  • 2 φέτες ζαμπόν, εξαιρετικής ποιότητας
  • Λίγο τυρί, τύπου μασκαρπόνε
  • Αλάτι
  • Ταμπάσκο
  • Λίγο άνηθο

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, κόβουμε τα αυγά στη μέση και ρίχνουμε τους κρόκους στο μιξεράκι.

Προσθέτουμε λίγο από το ζαμπόν και ανακατεύουμε με δύναμη.

Στην συνέχεια, προσθέτουμε λίγο τυρί, ώστε να πάρουμε ένα μείγμα αρκετά πηκτό που το χωρίζουμε με το πιρούνι.

Κατόπιν, προσθέτουμε αλάτι και ελάχιστο ταμπάσκο.

Τέλος, γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα και γαρνίρουμε το πιάτο με το υπόλοιπο μείγμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και ψιλοκομμένο άνηθο.

Τα αυγά με ζαμπόν είναι έτοιμα.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Αν δεν επιθυμούμε καυτερή γεύση, μπορούμε να αφαιρέσουμε το ταμπάσκο από την συνταγή.

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: