Φαρφάλες με λουκάνικο, ντομάτα και κρέμα

Από Eat4health, 22 Ιούλιος, 2022
Μερίδες

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544110678824-0'); });

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό για 8 έως 10 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν al dente. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε το λουκάνικο και τις νιφάδες πιπεριάς μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέστε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα, για 8 με 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στα λουκάνικα με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 5 (1 vote)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας