Φαρφάλες με λουκάνικο, ντομάτα και κρέμα

Συνταγή από Eat4health | Ενημερώθηκε στις 04/08/2023

Αυτή εδώ η συνταγή είναι για μια μοναδική ιταλική γεύση με φαρφάλες και ζυμαρικά!

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει.

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό για 8 έως 10 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν al dente.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Τηγανίζουμε το λουκάνικο και τις νιφάδες πιπεριάς μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.

Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα, για 8 με 10 λεπτά.

Ρίχνουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στα λουκάνικα με τη σάλτσα.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 5 (2 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας