Υλικά Συνταγής
Χτυπάμε τα φιλετάκια με ένα σφυράκι για να ανοίξουν και να λεπτύνουν, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε.
Ρίχνουμε αλατάκι πιπεράκι και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Τα τσιγαρίζουμε στο καυτό βούτυρο, τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε ένα χαρτί κουζίνας για λίγο.
Βάζουμε σε ένα τηγανάκι το ελαιόλαδο, λίγο νεράκι και το ξύδι και ρίχνουμε τα φιλετάκια. Τα σιγοβράζουμε για λίγο ανακατεύοντας τα. Τα βγάζουμε απο το τηγανάκι και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με φαρδύ πάτο.
Ρίχνουμε το σκόρδο και το μαϊντανό, προσθέτουμε το ζουμάκι απ;o το τηγανάκι, ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν και τα αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να γίνουν μαλακά.
Τα σερβίρουμε με έξτρα ψιλοκομμένο μαϊντανό. Το σοφρίτο μοσχαράκι είναι έτοιμο.
Και μιαμ μιαμ για όλους!