Υλικά Συνταγής
Αυτή εδώ είναι μια κλασική συνταγή για να φτιάξετε κατσικάκι γεμιστό για το κυριακάτικο τραπέζι. Εδώ γεμίζουμε το κατσικάκι με συκωτάκια, κρεμμυδάκι και ντοματούλα. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!
Αρχικά, ζεματάτε τη συκωταριά, τη στραγγίζετε και την κόβετε σε μικρά κομματάκια.
Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και σοκάρετε τα κομμάτια της συκωταριάς, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.
Προσθέτετε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, το αλατοπίπερο και αφήνετε το μίγμα να βράσει μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά.
Παράλληλα, πλένετε το κατσικάκι, το αλατοπιπερώνετε και το γεμίζετε με το μείγμα.
Ράβετε καλά το άνοιγμα.
Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ροδίζετε το κρέας από όλες τις μεριές.
Ρίχνετε λίγο νερό και το αφήνετε να σιγοψηθεί μέχρι να πιει όλο το υγρό και να μείνει μόνο με το λάδι του.
Συμβουλή: Κατά διαστήματα τσεκάρετε αν έχει ψηθεί το κατσικάκι τρυπώντας το με ένα πιρούνι. Αν τρυπιέται εύκολα, έχει γίνει.
Καλή όρεξη!