Πουρές αρακά

Υλικά συνταγής

Αυτή η συνταγή για πουρέ αρακά είναι πολύ εύκολη, και μπορεί να συνοδέψει πιάτα με ψάρι, κρέας ή για συνοδευτικό σε έναν μπουφέ.

Βράζουμε τον αρακά και τον στραγγίζουμε.

Βάζουμε στο μίξερ τον αρακά μέχρι να λιώσει, και προσθέτουμε το σκόρδο, το ανθότυρο, το δυόσμο και τον μαιντανό. Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και λίγο πιπέρι.

Χτυπάμε καλά μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά μας.

Για να σερβίρουμε τον πουρέ αρακά, τον βάζουμε σε μικρά μπολάκια ή τον σερβίρουμε στα πιάτα σαν γαρνιτούρα.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 5)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: 

Σχόλια

Εικόνα: eleni

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 1 κουταλιά ελαιόλαδο και 1 κουταλιά ξύδι!