Πουρές αρακά

Από eleni, 19 Οκτώβριος, 2009
Μερίδες

Αυτή η συνταγή για πουρέ αρακά είναι πολύ εύκολη, και μπορεί να συνοδέψει πιάτα με ψάρι, κρέας ή για συνοδευτικό σε έναν μπουφέ.

Βράζουμε τον αρακά και τον στραγγίζουμε.

Βάζουμε στο μίξερ τον αρακά μέχρι να λιώσει, και προσθέτουμε το σκόρδο, το ανθότυρο, το δυόσμο και τον μαιντανό. Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και λίγο πιπέρι.

Χτυπάμε καλά μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά μας.

Για να σερβίρουμε τον πουρέ αρακά, τον βάζουμε σε μικρά μπολάκια ή τον σερβίρουμε στα πιάτα σαν γαρνιτούρα.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.7 (9 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας

Οι νέες συνταγές μας