Μανιταρόπιτα

Υλικά συνταγής

Η μανιταρόπιτα είναι μια καταπληκτική πίτα.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον μαιντανό, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.

Κατεβάζουμε το μίγμα απο την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Χτυπάμε τα 3 αυγά με τις 2 κούπες γάλα .

Ανακατεύουμε το μίγμα των μανιταριών με το γάλα και τα αυγά. Προσθέτουμε και τα τυριά.

Η γέμιση μας είναι έτοιμη!

Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο κουρού.

Βάζουμε την γέμιση απλώνοντάς την να καλύψει όλο το φύλλο.

Απλώνουμε και το άλλο φύλλο.

Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.

Χτυπάμε το υπόλοιπο γάλα με το αυγό που μας έχει περισσέψει και περιχύνουμε με αυτό την πίτα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: 

Δείτε ακόμα

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: