Υλικά Συνταγής
Η σαλάτα του σεφ είναι μία εύκολη λύση για μπουφέ αλλά και για παιδικά πάρτι. Μικροί και μεγάλοι ξετρελαίνονται για αυτήν τη σαλάτα. Αυτή εδώ είναι μια πολύ εύκολη συνταγή για σαλάτα του σεφ.
Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ σερβιρίσματος βάζουμε το μαρούλι.
Κόβουμε το παριζάκι, την ντομάτα και το αγγούρι σε μικρά κυβάκια.
Παράλληλα, βράζουμε τα αυγά για να γίνουν σφιχτά. Όταν είναι έτοιμα, τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια (για ευκολία χρησιμοποιούμε την συσκευή που κόβει το αυγό σε ροδέλες και κόβουμε δύο φορές: μια σε ροδέλες και άλλη μία τοποθετόντας τις ροδέλες κάθετα απο την αρχική τους θέση)
Ρίχνουμε στο μπωλ το τυρί, το παριζάκι, τις ντομάτες, το αγγούρι και το αυγό και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε τη σάλτσα στην επιφάνεια των υλικών και σερβίρουμε.
λοιπον την εκανα βαζοντας
ναι, και ιδιαίτερα
Ωραία σαλάτα, ε; :-)