Σαλάτα του Σεφ

Υλικά συνταγής

Η σαλάτα του σεφ αποτελεί μία εύκολη λύση για μπουφέ και για παιδικά πάρτυ. Τα παιδιά ξετρελαίνονται για αυτήν την σαλάτα.

Για να την φτιάξουμε ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ σερβιρίσματος βάζουμε το μαρούλι.

Κόβουμε το παριζάκι, την ντομάτα και το αγγούρι σε μικρά κυβάκια.

Παράλληλα, βράζουμε τα αυγά για να γίνουν σφιχτά. Όταν είναι έτοιμα, τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια (για ευκολία χρησιμοποιούμε την συσκευή που κόβει το αυγό σε ροδέλες και κόβουμε δύο φορές: μια σε ροδέλες και άλλη μία τοποθετόντας τις ροδέλες κάθετα απο την αρχική τους θέση)

Ρίχνουμε στι μπωλ το τυρί, το παριζάκι, τις ντομάτες, το αγγούρι και το αυγό και ανακατεύουμε καλά.

Απλώνουμε την σάλτσα στην επιφάνεια των υλικών και σερβίρουμε.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.6 (Ψήφοι: 5)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: 

Σχόλια

Εικόνα: dimitris

Ωραία σαλάτα, ε; :-)

Εικόνα: eleni

ναι, και ιδιαίτερα δροσιστική!

Εικόνα: mary1974

λοιπον την εκανα βαζοντας δικη μου σαλτσα κοκτέιλ και βγηκε μια χαρα....
βασικα δεν βρηκα αυτη που γραφεις στο συνοικιακο μινι-μαρκετ....
ειναι πολυ νοστιμη.....