PT45M

Συνταγές που απαιτούν 45 λεπτά ψήσιμο ή μαγείρεμα

Από Ρεμί, 31 Ιανουάριος, 2023

Η κακαβιά είναι το καθημερινό φαγητό των ψαράδων στα καΐκια. Είναι η πιο νόστιμη σούπα που έχετε φάει ποτέ. Η συνταγή φτιάχνεται με πετρόψαρα αλλά γενικά δέχεται πολλές παραλλαγές. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 24 Ιανουάριος, 2023

Μια συνταγή για γιορτινά τραπέζια και όχι μόνο. Πάπια με πορτοκάλι, η Γαλλική δοκιμασμένη συνταγή. Ζουμερή και πεντανόστιμη. Συνοδέψτε την με λαχανικά, πατάτες φούρνου ή ρύζι και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 11 Ιανουάριος, 2023

Μια συνταγή που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Ηπειρώτικη κρεατόπιτα με κατσικάκι και αγκινάρες. Πλούσια σε υλικά και γεύση. Σερβίρετε την ως συνοδευτικό στο τραπέζι σας. Απλά μοναδική!

Από Ρεμί, 9 Ιανουάριος, 2023

Η Tart Tatin είναι μια γαλλική τάρτα παγκοσμίου φήμης, που λέγεται ότι φτιάχτηκε «κατά λάθος» τη δεκαετία του 1880 στο ξενοδοχείο Tatin, λίγα χιλιόμετρα νότια του Παρισιού. Παραδοσιακά, η τάρτα αυτή γίνεται με μήλα, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε και άλλους συνδυασμούς φρούτων όπως αχλάδια που είναι και η συγκεκριμένη συνταγή ή ροδάκινα. Δεν υπάρχει καλύτερο γλυκό!

Από Ρεμί, 3 Ιανουάριος, 2023

Αν αναζητάτε ένα λαχταριστό και ελαφρύ γεύμα σας έχουμε τη λύση. Γεμιστά μανιτάρια, η συνταγή από τη Γαλλία. Εύκολη συνταγή ιδανική για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 27 Δεκέμβριος, 2022

Η συνταγή για ένα εύκολο, παραδοσιακό γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Διαφορετικό γαλακτομπούρεκο με ρυζάλευρο. Θα ξετρελάνετε τους πάντες. Απλά θεϊκό!

Από Ρεμί, 17 Νοέμβριος, 2022

Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!

Οι νέες συνταγές μας