2 κ.σ. ζάχαρη

Από Ρεμί, 30 Δεκέμβριος, 2022

Τα κρουασάν, σήμα κατατεθέν της Γαλλίας τρώγονται κυρίως το πρωί αλλά και σε όποια άλλη ώρα της ημέρας επιθυμεί ο καθένας. Φτιάχνονται εύκολα και προσφέρουν μοναδική γεύση και αρώματα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για 16 κρουασάν. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 27 Σεπτέμβριος, 2021

Μια συνταγή που σίγουρα θα κάνει την διαφορά. Μοναδικό μιλφέιγ με κρέμα πατισερί. Φτιάχνεται εύκολα και υπόσχεται ανεπανάληπτη γεύση. Μη χάνετε χρόνο. Μπείτε στην κουζίνα και ξεκινήστε!

Από Ρεμί, 27 Φεβρουάριος, 2021

Μια συνταγή για τους λάτρεις των γλυκών “αμαρτιών”. Κρέπες με πορτοκάλι, ονειρική απόλαυση! Ένα ιδανικό επιδόρπιο που θα αφήσει τους πάντες άφωνους. Απολαύστε τες!

Από Ρεμί, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Η καλύτερη συνταγή για γλυκό που έχετε δοκιμάσει. Απολαυστική τάρτα με μαρμελάδα φραμπουάζ. Πρόκειται για μια μαρμελάδα με raspberries, τα οποία μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτή την περίοδο. Αφράτη και τραγανή ταυτόχρονα. Δοκιμάστε την και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο.

Από Ρεμί, 31 Μάιος, 2020

Η πατάτα είναι μια από τις καλύτερες γαρνιτούρες για τα ψητά κρέατα, αλλά και τη γαλοπούλα. Συνήθως τις κάνουμε φούρνου και βέβαια είναι υπέροχες με το λαδάκι τους, το λεμόνι τους, αρωματισμένες με ρίγανη ή ακόμα και με δενδρολίβανο. Η συγκεκριμένη συνταγή λοιπόν θα σας αρέσει πολύ. Πατάτες κρασάτες με σαφράν. Δοκιμάστε τες και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 22 Απρίλιος, 2020

Μια συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Μαρέγκες μους σοκολάτα, σκέτη απόλαυση! Ένα ελαφρύ γλυκάκι που είναι ότι πρέπει για να το απολαύσετε κάθε ώρα της ημέρας. Δοκιμάστε το!

Από Ρεμί, 2 Απρίλιος, 2020

Σας έχουν περισσέψει μήλα στο σπίτι; Αξιοποιήστε τα φτιάχνοντας μια μοναδική συνταγή: Μηλόπιτα με κρέμα, Η πιο ωραία που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Ιδανική για τα παιδιά, αφού έχει μέσα την κρέμα, το γάλα και φυσικά τα μήλα.

Από Ρεμί, 16 Μάρτιος, 2020

Μια συνταγή που θα σας διευκολύνει πολύ για να φτιάξετε ψωμί στο σπίτι. Το πιο εύκολο καλαμποκόψωμο και μάλιστα με δυο τρόπους! Με τον πρώτο τρόπο (με μπέικιν) παίρνουμε τελικά ψωμί με υφή κέικ, ενώ με τον δεύτερο τρόπο (με μαγιά) το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με κλασικό ψωμί. Όπως και να το φτιάξετε το σίγουρο είναι πως θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας.

Οι νέες συνταγές μας