λάδι

Από litsa, 17 Αυγ 2019

Μπορεί πολλοί από εμάς να έχουμε συνηθίσει την κλασική και αυθεντική συνταγή της πίτσας. Ήρθε όμως η ώρα να ανατρέψουμε τις γευστικές μας συνήθειες. Να λοιπόν μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα γευστική συνταγή για πίτσα με ροκφόρ και ανανά, που θα σας αρέσει!

Από eleni, 30 Ιουν 2017

Με αυτήν εδώ τη συνταγή φτιάχνω μια πολύχρωμη σαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα. Είναι πολύ εύκολη και πολύ γευστική σαλάτα! Δοκιμάστε τη.

Από anastasiakon, 4 Μαρ 2011

Αυτή είναι η συνταγή μου για νηστίσιμα σουτζουκάκια. Δοκιμάστε τη και πείτε μου τη γνώμη σας!

Από giagia-eleni, 2 Απρ 2010

Οι κεφτέδες στη σχάρα είναι εξαίσιος μεζές αρκεί να τους "πετύχουμε" ώστε να είναι αφράτοι και γευστικοί. Σε αυτή τη συνταγή το μυστικό είναι να αφήσουμε τον κιμά στο ψυγείο για αρκετές ωρίτσες.

Από ALEXANDRA, 25 Σεπ 2009

Πλένουμε τον αρακά, πλένουμε καθαρίζουμε τις πατάτες.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον αρακά, τις πατάτες, τα μυρωδικά και τα καρότα ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν αλάτι, πιπέρι τα σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Αφού γίνουν χτυπάμε τα λεμόνια με λάδι και τα ρίχνουμε μέσα και έχουμε ένα νόστιμο φαγητό.

Από ALEXANDRA, 7 Αυγ 2009

Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι.
Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει.

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και από πάνω τις ντομάτες. Ρίχνουμε επίσης τον χυμό ντομάτας, λίγο αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό.

Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.

Μόλις ψηθεί το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και το σερβίρουμε κρύο ή ζεστό όπως μας αρέσει.

Οι νέες συνταγές μας