Αρακαδάκος

Από ALEXANDRA, 25 Σεπτέμβριος, 2009
Μερίδες

Πλένουμε τον αρακά, πλένουμε καθαρίζουμε τις πατάτες.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον αρακά, τις πατάτες, τα μυρωδικά και τα καρότα ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν αλάτι, πιπέρι τα σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Αφού γίνουν χτυπάμε τα λεμόνια με λάδι και τα ρίχνουμε μέσα και έχουμε ένα νόστιμο φαγητό.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.8 (15 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Κατηγορία συνταγής
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας