Αρακαδάκος

Υλικά συνταγής

Πλένουμε τον αρακά, πλένουμε καθαρίζουμε τις πατάτες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον αρακά,τις πατάτες, τα μυρωδικά και τα καρότα ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν αλάτι,πιπέρι τα σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αφού γίνουν χτυπάμε τα λεμόνια με λάδι και τα ρίχνουμε μέσα και έχουμε ένα νόστιμο φαγητό.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 4)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: 

Σχόλια

Εικόνα: eleni

γιαμ γιαμ...

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: