Κουκουνάρι

Από Ρεμί, 26 Μάιος, 2022

Μια εύκολη και διαφορετική συνταγή ιδανική για κάθε περίσταση. Τα πιο νόστιμα ζυμαρικά Orecchiette με κρέμα κουκουνάρι. Προέρχονται από την Ιταλία και υπόσχονται μοναδική απόλαυση! Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε.

Από Ρεμί, 22 Ιανουάριος, 2022

Η συνταγή που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι. Ιτς πιλάφ, το πιο νόστιμο Πολίτικο πιλάφι. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός αρωμάτων, γεύσεων και υλικών. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως γέμιση σε γαλοπούλα ή κοτόπουλο.

Από Ρεμί, 31 Δεκέμβριος, 2020

Η συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Το πιο ζουμερό γεμιστό κοτόπουλο. Πεντανόστιμο, καλοψημένο και μυρωδάτο. Ότι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι. Δοκιμάστε το!

Από Μαρακι, 10 Φεβρουάριος, 2020

Αυτή η συνταγή για σαλάτα απευθύνεται σε αυτούς που προσπαθούν να βάλουν τα λαχανικά στη διατροφή τους, άλλα είτε δυσκολεύονται, είτε δεν τους «γεμίζουν» και τόσο το μάτι. Με αυτή την σαλάτα όμως κανένας δεν θα μπορέσει να βρει δικαιολογία! Χάρη στα ωραία υλικά της και τον απίστευτο συνδυασμό γεύσεων, που θα προκαλέσει, τα λαχανικά θα αποτελούν ένα καθημερινό κομμάτι της ζωής σας. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Από Μαρακι, 16 Δεκέμβριος, 2019

Ψάχνετε μια ωραία συνταγή για γαλοπούλα γεμιστή στον φούρνο! Αυτήν εδώ τη συνταγή θα την λατρέψετε, μικροί και μεγάλοι. Είναι το απόλυτο γεύμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας, αφού θα μας συνεπάρει όλους με την γέμιση που αποτελείται από υλικά που σε συνδυασμό με το άρωμα της γαλοπούλας, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Απλά θα γλείφετε τα δάκτυλα σας!

Από litsa, 24 Δεκέμβριος, 2018

Η γέμιση της γαλοπούλας είναι ιεροτελεστία για πολλά σπίτια τα Χριστούγεννα. Ο καθένας έχει τη δική του συνταγή. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η παρακάτω συνταγή για γέμιση γαλοπούλας, και μάλιστα πολλές φορές φτιάχνω παραπάνω και τη σερβίρω ξεχωριστά σε μια πιατέλα στο τραπέζι μας!

Από eleni, 10 Νοέμβριος, 2009

Θα δούμε μία υπέροχη συνταγή για σαλάτα με βάση τη ρόκα και το σπανάκι, που έχει έναν καταπληκτικό συνδυασμό διαφορετικών υλικών. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. Εγώ τη φτιάχνω κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, αλλά μπορείτε αν έχετε όρεξη να την ετοιμάσετε και σε για οποιοδήποτε άλλο τραπέζι.

Οι νέες συνταγές μας