Εύκολες ατομικές πίτσες με ντοματάκια

Υλικά συνταγής

Ψάχνετε μια γρήγορη συνταγή για το βραδινό σας γεύμα; Τότε μην διστάσετε να φτιάξετε τις εύκολες ατομικές πίτσες με ντοματάκια. Έτοιμες μέσα σε λίγη ώρα και πεντανόστιμες!

Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. έτοιμη σφολιάτα
  • 150 γρ. φουντούκια, ασπρισμένα και θρυμματισμένα
  • 60 γρ. αμύγδαλα, σπασμένα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 ματσ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. μαύρες ελιές, χωρίς τα κουκούτσια
  • 300 γρ. ντοματάκια, καθαρισμένα χωρίς τους σπόρους
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Λίγο μπούκοβο
  • Μισό φλ.τσ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, χωρίζουμε τη σφολιάτα σε 4 ή 6 κομμάτια με διάμετρο 15 εκατοστών περίπου.

Ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε στρογγυλό σχήμα.

Τα αφήνουμε όλα στο ψυγείο, να σταθεροποιηθεί το σχήμα τους.

Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε το φούρνο.

Μεταφέρουμε τις μικρές πίτσες στη σχάρα του φούρνου και τις ψήνουμε για 10 λεπτά .

Κατόπιν, ετοιμάζουμε τα υλικά της πίτσας.

Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε για 10 λεπτά.

Όταν ψηθούν οι βάσεις της πίτσας, σερβίρουμε τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει πάνω σε κάθε κομμάτι.

Τέλος, ρίχνουμε 2 με 3 σταγόνες λεμόνι πάνω στις πίτσες και τις σερβίρουμε ζεστές.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Στα υλικά μας μπορούμε να προσθέσουμε και ρόκα. Δένει ωραία με τα υπόλοιπα.

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 1)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: