Υλικά Συνταγής
Μερίδες
Αυτή είναι μια εύκολη συνταγή για καρυδόπιτα όπως τη φτιάχνουμε στο σπίτι μας. Και αρέσει σε όλους!
Χτυπάμε τα ασπράδια ώστε να γίνουν πολύ σφιχτή μαρέγκα.
Ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά την ζάχαρη και το σιμιγδάλι ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρίφαλο και το μπέικιν.
Στο τέλος βάζουμε και τα καρύδια... Ανακατεύουμε απαλά με μια ξύλινη κουτάλα και βάζουμε το μείγμα σε ένα βουτηρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Αφού ψηθεί, βράζουμε σε νερό τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει και στο τέλος το λεμόνι, για να φτιάξουμε το σιρόπι μας.
Αφού κρυώσει η πίτα, ρίχνουμε το σιρόπι το οποίο όμως θα είναι ζεστό.
Κόβουμε την καρυδόπιτα σε τριγωνάκια και έχουμε έτοιμο το γλυκό μας!
φαίνεται οτι η ALEXANDRA είχε
ΗΤΑΝ ΑΓΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
Μπορείς να μας πεις τι ήταν
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.ΑΠΑΙΣΙΑ.