Ομελέτα με πατάτες

Υλικά συνταγής

Θέλετε μια νόστιμη και εύκολη ομελέτα στα γρήγορα; Ακολουθήστε αυτήν την παραδοσιακή συνταγή για ομελέτα με πατάτες και φετούλα!

Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομματάκια και τις αλατίζουμε. Τις τηγανίζουμε ελαφρά σε ένα βαθύ τηγάνι με τόσο λάδι ώστε να καλύπτονται όλες οι πατάτες.

Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις πατάτες μαζί με λίγο λαδάκι.

Σε ένα μεγάλο μπωλ, χτυπάμε τα αυγά, και ανακατεύουμε σε αυτά την τριμμένη φέτα. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι με τις πατάτες και ψήνουμε την ομελέτα μας από τη μία μεριά μέχρι να ροδίσει.

Στη συνέχεια, βάζουμε ένα πιάτο πάνω στο τηγάνι, αναποδογυρίζουμε την ομελέτα μέσα σε αυτό και την ξαναβάζουμε μέσα στο τηγάνι, ώστε να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά της.

Μόλις δούμε ότι έχει ροδίσει και από την άλλη πλευρά, η ομελέτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρουμε με μια ξεγυρισμένη χωριάτικη, ψωμάκι και καλή μας όρεξη!!!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: