Υλικά Συνταγής
Ψαράκι στο φούρνο με σκορδάκι, λαδάκι και λεμόνι. Απλή και εύκολη συνταγή!
Σε μια κατσαρόλα, χτυπάμε το λάδι, το λεμόνι, την ρίγανη, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το καρότο, τον χυμό ντομάτας, το κρασί και λίγο αλάτι και πιπέρι ελαφρά με ένα κουτάλι. Τα βράζουμε για 5 λεπτά.
Βουτάμε στο μείγμα τα κομμάτια του ψαριού και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί(και τα κομμάτια του ψαριού και το μείγμα). Προσθέτουμε και 1 φλιτζάνι νερό.
Ψήνουμε το ψάρι σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 20 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
Το ψάρι λεμονάτο στο φούρνο είναι έτοιμο.
Καλή σας όρεξη!